SNACKBAR DE BUURMAN, DEN HAAG

SNACKBAR DE BUURMAN, DEN HAAG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 174 beoordelingen
26 feb 2021 om 11:57 Heerlijk!!!
23 feb 2021 om 7:06 Eten was lauw, er zat meer saus op de verpakking dan op de frikandellen. Verpakking van de frikandellen was ook gescheurd door de natte saus. Bezorger was wel vriendelijk, wilde weggaan toen ik hem erop attendeerde dat ik nog moest betalen.
22 feb 2021 om 18:45 Eten was echt lekker. De bezorger was er na 20 min al.
21 feb 2021 om 11:12 Alle snacks waren te kort gefrituurd en de friet was helemaal slap en nat. Geprobeerd om jullie te bellen en klacht in te dienen, maar kreeg niemand aan de telefoon. Het eten was ronduit vies!!
20 feb 2021 om 9:42 Food came cold. Delivery person got lost. Called twice and then she didn't even come at our door.
13 feb 2021 om 19:15 Weer eens lekker. Ga zo door mannen!
12 feb 2021 om 20:14 Friet was enorm slap en niet goed doorbakken. Snacks waren wel goed, behalve de pikanto. Bezorging duurde veel te lang. Vroeger waren ze goed, nu ga ik hier niet meer bestellen. Sorry...
12 feb 2021 om 15:12 Bevestigd was bezorging na een uur. Na herhaaldelijk bellen werd on eten uiteindelijk na ruim anderhalf uur bezorgd. Patat inmiddels slap en eten koud.
12 feb 2021 om 14:49 niet lekker broodje was hard en het eten was koud ook de patat ik had fristi besteld en kreeg ijsthee ik zal hier niks meer bestellen
10 feb 2021 om 19:59 Turkse pizza was enorm en lekker
10 feb 2021 om 15:12 Broodje falafel zonder broodje
9 feb 2021 om 18:34 Eten (friet) kwam koud. Ipv 25 min een uur.